Edustuksemme


 

Signal Solutions Nordic Oy:n viralliset toimittajat esittäytyvät. Toimittajiimme kuuluvat maailman johtavimmat komponentti- ja laitevalmistajat radio-mikroaaltotekniikan sekä kuituoptiikan alueelta. Jos et löydä tarvitsemaasi listalta voit aina olla meihin yhteydessä, niin pyrimme löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun yrityksesi tarpeisiin.


 

AWT Global on apunasi, kun ongelmaksi muodostuu "PIM" eli Passive InterModulation.
AWTG tarjoaa PIM-testerit ja testauskammiot kyseisiin sovelluksiin.                                                                                    

Lisätiedot: www.awt-global.com


 

Calient Technologies on edistyksellinen täysin optisten kuitumatriisien valmistaja. Heidän tuotteensa on puhtaasti optista-kytkentää, johon ei sisälly elektroniikkaa sen enempää. Kytkennät tapahtuvat 3D MEMS-teknologialla, joka on täysin Calientin tuotekehityksen tulosta. Erilaiset matriisit ja niiden ohjausohjelmistot löytyvät nopeaan toimitukseen.

Lisätiedot: http://www.calient.net/


 

M2 Optics, Inc. on erikoistunut kuituoptiikan järjestelmiin. Verkon simulointi, laser-lähettimien optimointi, kaikki optiset kytkennät sekä passiiviset optiset järjestelmät.

Lisätiedot: http://www.m2optics.com/


 

Paciwave, Inc. tekee räätälöityjä RF/MW-järjestelmiä komponenttitasolla. Jos olet etsimässä useampaa komponenttia täysin integroidusti ja testatusti saattaa vastaus olla hyvinkin lähellä. Paciwave pystyy hyvin nopeasti tekemään alusta saakka täysin räätälöityjä ratkaisuja.

Lisätiedot: http://www.paciwave.com/


 

Vicomm Technology Co., Ltd. on edistyksellinen RF-testiboksien valmistaja. Tuoteportfoliosta löytyy monia valmiita ratkaisuja manuaalisen ja automatisoituun suojattuun testaamiseen. Lisäksi he pystyvät suunnittelemaan nopeasti asiakkaan tarpeiden mukaisen suojatun testausympäristön. Myös isommat RF-huoneet sekä erilaiset suodatetut läpiviennit ovat heidän erikoisosaamistaan.

Lisätiedot: http://www.vicommtech.com/en/

Cobham Antenna Systems valmistaa kattavasti erilaisiin sovelluksiin antenneja. Cobham on johtava erilaisten ilma-alusten, turvallisuuspuolen ja puolustusvoimien seuranta- ja kommunikointilaitteiden valmistaja. He pystyvät työstämään vaikeita materiaaleja, joita tarvitaan vaikeissa olosuhteissa. Lisäksi he tuottavat antennijärjestelmiä moniin radioliikenteen ratkaisuihin.                                                                        

Lisätiedot: www.cobham.com


 

Com-Power Corporation on erikoistunut erilaisiin mittalaitteisiin ja komponentteihin EMI/EMC-testauksessa.
Lisätiedot: http://www.com-power.com/


 

Microwave Photonic Systems Inc. on erikoistunut Mikroaaltotaajuuksien sekä kuitutekniikan erilaisiin integroituihin järjestelmiin ja komponentteihin. Jos olet etsimässä ratkaisua erilaisten järjestelmien integrointiin voimme olla Teille avuksi.

Lisätiedot: http://b2bphotonics.com/


 

Select Fabricators, Inc. on tuonut markkinoille erityisen patentoidun tekstiilikankaan, jolla voidaan tehdä RF-testaukseen huoneita, koteloita ja pusseja. Kankaan patentoitu RF-suojaus on parhaimmillaan 95dB, jolla saadaan epämieluisat signaalit pysymään ulkona testausolosuhteista. Kevyellä ja helposti koottavalla rakenteella saavutetaan monia etuisuuksia, kuten siirrettävyys paikasta toiseen.                                   

Lisätiedot: www.select-fabricators.com

Copper Mountain Technologies, Inc. sijaitsee USA:n Indianassa. Heidän valikoimistaan löytyy tehokkaat mutta edulliset virtuaaliset piirikoneet. Virtuaalisella piirikoneella on monia etuisuuksia pienen koon ja edullisen hinnnan vuoksi. Lisäksi heiltä löytyy kalibrointiin tarvittavat komponentit.                                           

Lisätiedot: www.coppermountaintech.com


 

Discovery Semiconductors, Inc. on markkinajohtaja erittäin nopeiden, korkeiden optisen tehon käsittelevinä InGaAs photodetectors, RF / kuituoptiset vastaanottimet, balansoidut optiset vastaanottimet sekä monia muita asiakasräätälöityjä sovelluksia esimerkiksi analogisen RF-linkin muuntaminen nopeaksi digitaaliseksi järjestelmäksi.

Lisätiedot: http://www.discoverysemi.com/index.php


 

MPI Corporation on edistyksellinen LED-tuotteiden testaamiseen perustettu Taiwanilainen yritys. Tuoteportfolio on kasvanut nykyään myös Probe-testaamiseen (RF/MW/DC), johon heiltä löytyvät edistykselliset Probe-kortit, Probet sekä Probe-asemat. Tuotealue kasvaa koko ajan ja MPI pystyy tuomaan uusia innovaatioita testaamisen helpottamiseen.

Lisätiedot: www.mpi-corporation.com


 

S.I.TECH on valmistaja erilaisille kuitupuolen tuotteille kuten esimerkiksi: modeemit (mediamuuntimet), multiplexers, toistimet, keskukset ja erilaiset kaapelituotteet LAN, WAN, teollisuuden ja puolustusvoimien sovelluksiin.

Lisätiedot: http://www.sitech-bitdriver.com/

Smiths Interconnect:n omistama EMC Technology, Florida RF Labs ja Trak ovat osa tätä suurta konsernia. EMC Technology, Florida RF Labs ja Trak:in pääkonttori sijaitsee Floridassa. EMC:n tuotevalikoimaan kuuluvat RF-pintaliitoskomponentit, Florida RF Labs:n tuotteisiin kuuluvat erilaiset valmiskaapelit sekä komponentit ja Trak on erikoistunut erilaisiin RF/MW/mmWW komponentteihin.

Lisätiedot: www.emc-rflabs.com


 

JFW on perustettu vuonna 1979 Indianassa, missä sen pääkonttori ja tuotekehitys edelleen sijaitsevat. Yritys valmistaa korkealaatuisia RF-komponenteja sekä mittausjärjestelmiä taajuusalueelle DC-18GHz.        

Lisätiedot: www.jfwindustries.com


 

Mini-Circuits tuoteryhmät kasvaa vuosivuodelta. Tämä maailmankuulu valmistaja aloitti toimintansa pintaliitoskomponenteista ja nykyään tuotealueista löytyy paljon tuotteita myös automaatiotestauksiin. Mini-Circuitsin tuotteet ovat laadultaan huippuluokkaa ja silti saatavuus ja hinnoittelu on vastaa tämän päivän asiakkaiden tarpeita. Tutustu lisää laajaan valikoimaan ja kysy meiltä neuvoja projektisi tarpeisiin.

Lisätiedot: www.minicircuits.com


 

Tagore Technology, Inc. on erikoistunut langattomiin sovelluksiin omilla puolijohderatkaisuillaan. Tagoren pienikokoiset suuren tehotason RF-kytkimet sopivat telekommunikaatioon haasteisiin. 4G / 5G-sovellukset sopivatkin hyvin Tagoren erikoisosaamiseen.

Lisätiedot: www.tagoretech.com