Skip Navigation LinksEdustukset

Edustuksemme

 

Signal Solutions Nordic Oy:n viralliset toimittajat esittäytyvät. Toimittajiimme kuuluvat maailman johtavimmat komponentti- ja laitevalmistajat radio-mikroaaltotekniikan alueelta. Jos et löydä tarvitsemaasi listalta voit aina olla meihin yhteydessä, niin pyrimme löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun yrityksesi tarpeisiin.

AWT_Global transparent.gif 

AWT Global on apunasi, kun ongelmaksi muodostuu "PIM" eli Passive InterModulation. AWTG tarjoaa PIM-testerit ja testauskammiot kyseisiin sovelluksiin.                                                                                    

Lisätiedot: www.awt-global.com

Calient 3DMEM Logo-New.jpg 

Calient Technologies on edistyksellinen täysin optisten kuitumatriisien valmistaja. Heidän tuotteensa on puhtaasti optista-kytkentää, johon ei sisälly elektroniikkaa sen enempää. Kytkennät tapahtuvat 3D MEMS-teknologialla, joka on täysin Calientin tuotekehityksen tulosta. Erilaiset matriisit ja niiden ohjausohjelmistot löytyvät nopeaan toimitukseen.

Lisätiedot: http://www.calient.net/

 Cobhamlogotrans.gif

Cobham Antenna Systems valmistaa kattavasti erilaisiin sovelluksiin antenneja. Cobham on johtava erilaisten ilma-alusten, turvallisuuspuolen ja puolustusvoimien seuranta- ja kommunikointilaitteiden valmistaja. He pystyvät työstämään vaikeita materiaaleja, joita tarvitaan vaikeissa olosuhteissa. Lisäksi he tuottavat antennijärjestelmiä moniin radioliikenteen ratkaisuihin.                                                                        

Lisätiedot: www.cobham.com

COM_Logo.JPG 

Com-Power Corporation on erikoistunut erilaisiin mittalaitteisiin ja komponentteihin EMI/EMC-testauksessa.

Lisätiedot: http://www.com-power.com/

coppertransparent.gif 

Copper Mountain Technologies, Inc. sijaitsee USA:n Indianassa. Heidän valikoimistaan löytyy tehokkaat mutta edulliset virtuaaliset piirikoneet. Virtuaalisella piirikoneella on monia etuisuuksia pienen koon ja edullisen hinnnan vuoksi. Lisäksi heiltä löytyy kalibrointiin tarvittavat komponentit.                                           

Lisätiedot: www.coppermountaintech.com

Discovery Logo (wechip).jpg   

Discovery Semiconductors, Inc. on markkinajohtaja erittäin nopeiden, korkeiden optisen tehon käsittelevinä InGaAs photodetectors, RF / kuituoptiset vastaanottimet, balansoidut optiset vastaanottimet sekä monia muita asiakasräätälöityjä sovelluksia esimerkiksi analogisen RF-linkin muuntaminen nopeaksi digitaaliseksi järjestelmäksi.

Lisätiedot: http://www.discoverysemi.com/index.php

EFT-SmithsMicrowave_LOGOS-PMS.png 

Smiths Interconnect:n omistama EMC Technology, Florida RF Labs ja Trak ovat osa tätä suurta konsernia. EMC Technology, Florida RF Labs ja Trak:in pääkonttori sijaitsee Floridassa. EMC:n tuotevalikoimaan kuuluvat RF-pintaliitoskomponentit, Florida RF Labs:n tuotteisiin kuuluvat erilaiset valmiskaapelit sekä komponentit ja Trak on erikoistunut erilaisiin RF/MW/mmWW komponentteihin.

Lisätiedot: www.emc-rflabs.com

 

 GIF-JFW-LOGO.gif

JFW on perustettu vuonna 1979 Indianassa, missä sen pääkonttori ja tuotekehitys edelleen sijaitsevat. Yritys valmistaa korkealaatuisia RF-komponenteja sekä mittausjärjestelmiä taajuusalueelle DC-18GHz.        

Lisätiedot: www.jfwindustries.com

M2Optics.JPG 

M2 Optics, Inc. on erikoistunut kuituoptiikan järjestelmiin. Verkon simulointi, laser-lähettimien optimointi, kaikki optiset kytkennät sekä passiiviset optiset järjestelmät.

Lisätiedot: http://www.m2optics.com/

MPS LOGO.JPG 

Microwave Photonic Systems Inc. on erikoistunut Mikroaaltotaajuuksien sekä kuitutekniikan erilaisiin integroituihin järjestelmiin ja komponentteihin. Jos olet etsimässä ratkaisua erilaisten järjestelmien integrointiin voimme olla Teille avuksi.

Lisätiedot: http://b2bphotonics.com/

 C201_MPI Standard Logo.png 

MPI Corporation on edistyksellinen LED-tuotteiden testaamiseen perustettu Taiwanilainen yritys. Tuoteportfolio on kasvanut nykyään myös Probe-testaamiseen (RF/MW/DC), johon heiltä löytyvät edistykselliset Probe-kortit, Probet sekä Probe-asemat. Tuotealue kasvaa koko ajan ja MPI pystyy tuomaan uusia innovaatioita testaamisen helpottamiseen.

Lisätiedot: www.mpi-corporation.com

MCL_Logo_White.png 

Mini-Circuits tuoteryhmät kasvaa vuosivuodelta. Tämä maailmankuulu valmistaja aloitti toimintansa pintaliitoskomponenteista ja nykyään tuotealueista löytyy paljon tuotteita myös automaatiotestauksiin. Mini-Circuitsin tuotteet ovat laadultaan huippuluokkaa ja silti saatavuus ja hinnoittelu on vastaa tämän päivän asiakkaiden tarpeita. Tutustu lisää laajaan valikoimaan ja kysy meiltä neuvoja projektisi tarpeisiin.

Lisätiedot: www.minicircuits.com

Logopieni.JPG 

Paciwave, Inc. tekee räätälöityjä RF/MW-järjestelmiä komponenttitasolla. Jos olet etsimässä useampaa komponenttia täysin integroidusti ja testatusti saattaa vastaus olla hyvinkin lähellä. Paciwave pystyy hyvin nopeasti tekemään alusta saakka täysin räätälöityjä ratkaisuja.

Lisätiedot: http://www.paciwave.com/

 

SF-Logo-4-color_RBG_hi-res.png 

Select Fabricators, Inc. on tuonut markkinoille erityisen patentoidun tekstiilikankaan, jolla voidaan tehdä RF-testaukseen huoneita, koteloita ja pusseja. Kankaan patentoitu RF-suojaus on parhaimmillaan 95dB, jolla saadaan epämieluisat signaalit pysymään ulkona testausolosuhteista. Kevyellä ja helposti koottavalla rakenteella saavutetaan monia etuisuuksia, kuten siirrettävyys paikasta toiseen.                                   

Lisätiedot: www.select-fabricators.com

 siTECH_Logo.JPG 

S.I.TECH on valmistaja erilaisille kuitupuolen tuotteille kuten esimerkiksi: modeemit (mediamuuntimet), multiplexers, toistimet, keskukset ja erilaiset kaapelituotteet LAN, WAN, teollisuuden ja puolustusvoimien sovelluksiin.

Lisätiedot: http://www.sitech-bitdriver.com/

Tagore Logo.jpg 

Tagore Technology, Inc. on erikoistunut langattomiin sovelluksiin omilla puolijohderatkaisuillaan. Tagoren pienikokoiset suuren tehotason RF-kytkimet sopivat telekommunikaatioon haasteisiin. 4G / 5G-sovellukset sopivatkin hyvin Tagoren erikoisosaamiseen.

Lisätiedot: www.tagoretech.com

 

Vicomm_Logo.JPG 

Vicomm Technology Co., Ltd. on edistyksellinen RF-testiboksien valmistaja. Tuoteportfoliosta löytyy monia valmiita ratkaisuja manuaalisen ja automatisoituun suojattuun testaamiseen. Lisäksi he pystyvät suunnittelemaan nopeasti asiakkaan tarpeiden mukaisen suojatun testausympäristön. Myös isommat RF-huoneet sekä erilaiset suodatetut läpiviennit ovat heidän erikoisosaamistaan.

Lisätiedot: http://www.vicommtech.com/en/